Spring til indholdet
Vores telefon har åbent mandag til torsdag kl. 07:15-16:30, fredag 7:15-14:30 og lørdag 07:45-14:00.

Jeg vil ikke have løse tænderLær om paradentose og løse tænder

Lider du af forringet livskvalitet på grund af meget løse tænder som følge af paradentose eller en løs del- eller helprotese?

Du skal vide, at det er en mulighed at få tænder, der sidder helt fast!

Tandsmerter

Hvis dit tandsæt er kraftigt svækket grundet svær paradentose, kan det være en stor fordel at fjerne de ringeste tænder og eventuelt på sigt at erstatte dem med implantater. Er du tandløs, er der mulighed for at få faste tænder på 2 måder:

  • En implantatunderstøttet fuldbro har til formål at erstatte samtlige tænder i den pågældende kæbe. Broen sidder fast på 6 implantater, som fungerer som kunstige tandrødder. På denne måde får du dine egne tænder, som sidder helt fast, fuldstændig som da du havde dine egne tænder. Med denne løsning har du ikke metal eller acryl i ganen eller andre steder i munden. Dette betragtes som den mest ideelle løsning, hvis man mangler sine tænder, da følelsen er meget som at få sine egne tænder tilbage.
  • En implantatunderstøttet protese er en anden mulighed for at få faste tænder. Modsat en implantatunderstøttet fuldbro er denne løsning en måde til at få en vellavet protese til at sidde helt fast. Der sættes 2 implantater (kunstige tandrødder) i kæben i hjørnetandsregionen. Med et særligt kliklåsesystem kan proteserne klikkes af- og på implantaterne, hvorved de fastgøres særdeles godt til gummerne og kæben. Det betyder, at man kan tale, tygge og grine uden at skulle være bange for, at proteserne løsnes.

Læs hvad vores patienter synes om os