Billig tandlæge i København og Frederiksberg

Vi tilbyder altid høj kvalitet til faste lave priser. Du får den bedste behandling, de dyreste og bedste materialer og den lavest mulige pris.

Bestil tid
eller ring på +45 3887 9919

Tandlægerne på Frederiksberg hører til bland de billigste tandlæger

Tandlægerne på Frederiksberg hører til gruppen af de billigste tandlæger i København, Frederiksberg og omegn.

Filosofien hos Tandlægerne på Frederiksberg er at det ER MULIGT, at være nogle af de tandlæger i København med de  billigste tandlægepriser uden, at det er på bekostning af kvaliteten af behandlingen og servicen på klinikken.

Vi har hos tandlægerne på Frederiksberg for flere år siden systematisk gennemgået alle behandlinger og sænket priserne på hovedparten af disse. Priserne er ikke steget siden (de ydelser, der ikke prisfastsættes af det offentlige).

Desværre så hænger pris og kvalitet ofte sammen. Vi har forsøgt at vende denne tanke helt på hovedet.

Vi forsøger at lave den bedst tænkelige behandling, benytter de allerdyreste og bedste materialer, og forsøger aldrig at gå på kompromis med vores arbejde.

Se vores priser her!

Altid høj kvalitet til de laveste priser

At have faste lave tandlægepriser er muligt af følgende årsager

Vi har på klinikken bestemt os for, at vi godt kan accepterer at tjene mindre pr udført behandling.
Alle tandlægerne har i samråd udvalgt de allerbedste materialer, og så benytter samtlige behandlere sig KUN af disse materialer. Det vil sige, at vi undgår spild, når vi indkøber materialer. På andre klinikker har de forskellige tandlæger forskellige præferencer med hensyn til materialevalg. Hos Tandlægerne på Frederiksberg føler vi desuden at denne ensartning og harmonisering på klinikken bidrager til at kvaliteten øges og muliggør lavere prissætning.   

Ved at kun have få varegrupper der indkøbes får vi de bedste materialer til bedre priser, da vi indkøber store voluminer.

Vores patienter føler at de får en god kvalitetsbehandling, og derfor henviser hver af vores patienter gennemsnitligt 6 andre.

Det er imidlertid ingen stor kunst at gøre tandlægeregningen billigere, hvis man er villig til at gå på kompromis med kvalitet og etik. Hvis det eneste parameter der fokuseres på er pris. Er eneste mål og ønske blot at være at have billige tandlægepriser, kan man nemt sænke priserne ved at reducere behandlingsomkostningerne. Dette kan være ved at købe billigere materialer, produkter og som nogle tandlæger benytter sig af billig arbejdskraft fra udlandet (eksempelvis Tyskland og Polen).  Vi føler ikke hos Tandlægerne på Frederiksberg, at det er muligt at lave behandlinger af samme kvalitet på denne måde, hvorfor vi  heller ikke altid er de suverænt billigste.

Det er også derfor at vi ikke er de billigste tandlæger i København på alle behandlinger. Nogle behandlinger kan vi simpelthen ikke lave med de bedste materialer så billigt som nogen af de allerbilligste tandlæger. Der har vi i fællesskab på klinikken valgt at det er kvaliteten der er det vigtigste, og prisen har anden prioritet.

Grundet til at vi vælger at fortælle så åbent om alt dette er at vi følger på Tandlæger på Frederiksberg at der bør være åbenhed om disse ting for at gøre det mere gennemsigtighed for vores patienter. Det er et marked der er svært nok i forvejen at manøvrere rundt i som patient, dette prøver vi at lave om på.

Vi byder Jer velkomne på klinikken.

 

Vi tilbyder altid høj kvalitet til faste lave priser. Du får den bedste behandling, de dyreste og bedste materialer og den lavest mulige pris.

Bestil tid
eller ring på +45 3887 9919