Spring til indholdet
Sommerkampagne: Spar 50% på professionel tandblegning. Læs mere her.

Din tandlæge i København TRYGHED, KVALITET OG HØJ SERVICE TIL FAIR PRISER

Tandkrone

LAD OS SIKRE DIN TANDSUNDHED
Vi ønsker at hjælpe med til at bevare dine tænder hele livet og sikre din tandsundhed.

Og så vil vi give dig lyst til at smile mere – med tænderne! Et smil forkorter afstanden mellem mennesker og gør verden til et bedre sted at være. Det vil vi gerne bidrage til.

VORES DNA 
Omsorg, behandlinger af højeste kvalitet samt udsøgt service i smukke omgivelser er kernen i vores DNA og det gør vi alt for, at du kan mærke, når du besøger os. Og så gør vi alt for at gøre dit tandlægebesøg til en god og afslappende oplevelse.

Akut tandlægebehandling
Paradentose

DU ER I CENTRUM
Hos os mærker du altid, at du er i centrum. Vi bestræber os på at have tid til at tage os godt af dig, lige fra du træder ind ad døren og møder vores smilende receptionister til du går igen efter endt behandling. Og vi lover at passe rigtig godt på dig og vise dig respekt hele vejen igennem.

Vi har tre topmoderne, lækre klinikker i København. Hos Tandlægerne på Østerbro, Tandlægerne på Frederiksberg og Tandlægerne ved Storkespringvandet, er vi alle drevet af at levere en ekstraordinær patientoplevelse – hver eneste gang. Vores DNA bygger på tryghed, omsorg, kvalitet og tårnhøj service.

Vi er en virksomhed i vækst, og det betyder, at vi hver måned har fornøjelsen af at byde dygtige og skønne kolleger velkommen.

Vejledning af din tandlæge
Trygge patienter

LAD OS KURERE DIN TANDLÆGESKRÆK
For nogle kan et tandlægebesøg være forbundet med angst og ubehag. Dette ønsker vi at ændre på. Derfor er vi også særligt gode til at behandle dig, som har tandlægeskræk og sikre, at du føler dig tryg, tillidsfuld og afslappet gennem hele behandlingen.

Vi er bevidste om, at det at gå til tandlægen er en tillidssag. Vi møder dig, der hvor du er og respekterer dine ønsker og behov.

Vi har omvendt mange danskere med tandlægeskræk, og det giver os en helt særlig glæde at opleve dette, da det i den grad er med til at forbedre livskvaliteten for vores patenter.

100% SMERTEFRI BEHANDLINGER
Alle behandlinger foregår naturligvis 100 % smertefrit hos Tandlægerne på Frederiksberg. Dette er særligt vigtigt, da vi på klinikken har særlig fokus på at behandle patienter med tandlægeskræk af alle grader. Klinikkens personale er alle, uden undtagelse, blevet nøje håndplukket. Ligeledes har alle skullet bevise deres faglige dygtighed og ikke mindst medmenneskelige kunnen, førend de har kunnet få lov at blive en del af klinikken.

Vi har omvendt mange danskere med tandlægeskræk, og det giver os en helt særlig glæde at opleve dette, da det i den grad er med til at forbedre livskvaliteten for vores patenter.

Bideskinne

Find os her

Vi er centralt placeret på SMALLEGADE 45 tæt på OFFENTLIG TRANSPORT.  Her bor vi nemlig 4 minutter fra FASANVEJ METRO og 9 minutter fra NØRREPORT STATION.

<span id="anmeldelser"></span>Læs hvad vores patienter synes om os:

Medarbejdere

Søren Sehested Søren Sehested Virksomhedsansvarlig tandlæge
Mette Husum Krarup Tandlæge
Nina Amin Svendsen Tandlæge
Louise Jensen Tandlæge
Amin Fallah Zadeh Rodbehandlingstandlæge
Diar Aydin Tandlæge
Josefine T. Tandplejer
Se resten af vores dygtige medarbejdere

Om klinikken

Her får du intet mindre end en fantastisk oplevelse – selv med tandlægeskræk!

UdstyrAf høj kvalitet

RøntgenOg røntgenstråler

For at kunne give den bedste behandling, er det vigtigt at have et godt visuelt overblik over munden. Derfor benytter vi os af røntgenbilleder, da vi bedre kan diagnosticere, hvilke problemer der kan være. Vores udstyr er naturligvis udvalgt efter at give den mindste stråledosis, så det ikke giver gener for dig som patient.

For nogle patienter kan det virke voldsomt, at tandlægen og klinikassistenten går ud af rummet hver gang, at der bliver taget et billede. Dog skal man huske at stråling i de små mængder, som man oplever ved tandlægen, ikke er farlige. Grunden til at tandlægen og klinikassistenten forlader rummet er udelukkende, at de ellers ville blive udsat for stråler dagligt. Hvis du stadig er nervøs over at få taget et billede eller blot har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte klinikken.

Bitewings

Bitewings bruges ofte i tandlægebehandlingen og fungerer således, at man som patient skal tygge på en holder, hvorpå filmen sidder. På den måde bliver filmen holdt stille, og man får derved de mest præcise billeder. På billedet kan man se både overkæbe og underkæbe samt kæbeknoglens forløb. Bitewings tages gerne med ca. 2 års mellemrum, som en del af en grunding tandundersøgelse, for blandt andet at tjekke om der er huller imellem tænderne.

Periapikale optagelser
Billede af rødder, rodspidser samt kæbeknogle

Periapikale optagelser tages, ligesom med bitewings, hvor man tygger på en holder, hvorpå filmen sidder. Periapikale optagelser bruges til at diagnosticere om, der er nogle sygdomstilstande omkring tændernes rødder, rodspidser eller omkring kæbeknoglen. Det er også denne type, der ofte benyttes, når man kigger efter, hvordan visdomstænderne er placeret.

Ordentlig journalisering
Dine behandlinger dokumenteres ordentligt

Vi har investeret i markedets bedste journaliseringssystem, sådan at vi let og ordentligt kan samle alle detaljerne om dine tænder og de handlinger vi har hjulpet dig med. Hvis du skifter til os fra en anden tandlæge, så kan vi også rekvirere dine journaler fra dem og automatisk importere alt information om dine tænder ind i vores system.
Journalsystemet snakker automatisk sammen med vores øvrige systemer, bl.a. økonomiafdelingen hvor de har det bedste regnskabsprogram som hjælper til, at der ikke er fejl i regningerne .

Panoramarøntgen
Et billede af hele tandsættet

Hvis der skal laves større behandlingsplaner, kan det være fordelagtigt at lave et panoramarøntgen. Et panoramarøntgen giver nemlig mulighed for at se både hele over- og underkæbe samt alle tænder og kæbeled. Det anvendes blandt andet til at lokalisere visdomstænder og tandudvikling generelt, sygdomme i knoglen eller kæbeledsproblemer.

Ved et panoramarøntgen stråles der med en dosis, der svarer til 1-3 dages naturlig baggrundsstråling. Hvis du har spørgsmål eller er nervøs omkring dette, er du meget velkommen til at kontakte klinikken. Husk at vi i øvrigt også har særligt meget fokus på tandlægeskræk, og vi derfor vil gøre vores bedste for, at du får en god og smertefri behandling.

Tandlægerne På Frederiksberg