Spring til indholdet
Læs mere om vores forholdsregler for COVID-19 og tandlægebesøg her!

Om Tandlægerne på Frederiksberg Man kan da ikke være bange for os

Vores filosofi er at sikre, at vores patienter har egne og sunde tænder livet igennem.

På klinikken værdsætter vi høj faglighed og kvalitet af vores arbejde, hvorfor klinikkens personale løbende er på kurser i videreuddannelse.
Vi er meget bevidste om, at det er en tillidssag at gå til tandlæge, og at der kan være angst forbundet med et tandlægebesøg. Derfor strækker vi os meget langt på klinikken for at gøre din oplevelse af at gå til tandlæge, så behagelig og rar som overhovedet mulig.

Hos Tandlægerne på Frederiksberg gør vi en dyd ud af altid at behandle 100 procent smertefrit. Der er ingen situationer, hvor det ikke er muligt at bedøve, og det er derfor ikke nødvendigt at gennemgå smerter, mens man bliver behandlet.

Vi har både tiden til at vente, roen og kompetencerne til at kunne lægge en effektiv bedøvelse. Vi glæder os meget til at se dig, din familie og venner på klinikken, hvor vi vil gøre alt for at vise dig, at det godt kan være en rar oplevelse at gå til tandlæge.

Vi foretager på klinikken stort set alle typer af tandbehandlinger på patienter i alle aldre.

Med venlig hilsen
Tandlægerne på Frederiksberg

Åbningstider

onsdag08:00 - 17:00
torsdag08:00 - 15:00
fredag08:00 - 15:00
lørdag08:00 - 16:00
søndagLukket
mandag08:00 - 17:00
tirsdag08:00 - 15:00

Vi er lukket. Vi åbner senere i dag kl. 08:00

+45 38879919 Bestil tid

Find os her

Vi er centralt placeret på SMALLEGADE 45 tæt på OFFENTLIG TRANSPORT.  Her bor vi nemlig 4 minutter fra FASANVEJ METRO og 9 minutter fra NØRREPORT STATION.

Læs hvad vores patienter synes om os:

Medarbejdere

Mette Husum Krarup Tandlæge
Louise Jensen Tandlæge
Amin Fallah Zadeh Tandlæge
Morten van der Keur Tandlæge
Josefine T. Tandplejer
Liv H. Tandplejer
Julie K. Tandplejer
Louise B. Tandplejer
Se resten af vores dygtige medarbejdere

Om klinikken

Her får du intet mindre end en fantastisk oplevelse – selv med tandlægeskræk!

UdstyrAf høj kvalitet

RøntgenOg røntgenstråler

For at kunne give den bedste behandling, er det vigtigt at have et godt visuelt overblik over munden. Derfor benytter vi os af røntgenbilleder, da vi bedre kan diagnosticere, hvilke problemer der kan være. Vores udstyr er naturligvis udvalgt efter at give den mindste stråledosis, så det ikke giver gener for dig som patient.

For nogle patienter kan det virke voldsomt, at tandlægen og klinikassistenten går ud af rummet hver gang, at der bliver taget et billede. Dog skal man huske at stråling i de små mængder, som man oplever ved tandlægen, ikke er farlige. Grunden til at tandlægen og klinikassistenten forlader rummet er udelukkende, at de ellers ville blive udsat for stråler dagligt. Hvis du stadig er nervøs over at få taget et billede eller blot har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte klinikken.

Bitewings

Bitewings bruges ofte i tandlægebehandlingen og fungerer således, at man som patient skal tygge på en holder, hvorpå filmen sidder. På den måde bliver filmen holdt stille, og man får derved de mest præcise billeder. På billedet kan man se både overkæbe og underkæbe samt kæbeknoglens forløb. Bitewings tages gerne med ca. 2 års mellemrum, som en del af en grunding tandundersøgelse, for blandt andet at tjekke om der er huller imellem tænderne.

Periapikale optagelser
Billede af rødder, rodspidser samt kæbeknogle

Periapikale optagelser tages, ligesom med bitewings, hvor man tygger på en holder, hvorpå filmen sidder. Periapikale optagelser bruges til at diagnosticere om, der er nogle sygdomstilstande omkring tændernes rødder, rodspidser eller omkring kæbeknoglen. Det er også denne type, der ofte benyttes, når man kigger efter, hvordan visdomstænderne er placeret.

Ordentlig journalisering
Dine behandlinger dokumenteres ordentligt

Vi har investeret i markedets bedste journaliseringssystem, sådan at vi let og ordentligt kan samle alle detaljerne om dine tænder og de handlinger vi har hjulpet dig med. Hvis du skifter til os fra en anden tandlæge, så kan vi også rekvirere dine journaler fra dem og automatisk importere alt information om dine tænder ind i vores system.
Journalsystemet snakker automatisk sammen med vores øvrige systemer, bl.a. økonomiafdelingen hvor de har det bedste regnskabsprogram som hjælper til, at der ikke er fejl i regningerne .

Panoramarøntgen
Et billede af hele tandsættet

Hvis der skal laves større behandlingsplaner, kan det være fordelagtigt at lave et panoramarøntgen. Et panoramarøntgen giver nemlig mulighed for at se både hele over- og underkæbe samt alle tænder og kæbeled. Det anvendes blandt andet til at lokalisere visdomstænder og tandudvikling generelt, sygdomme i knoglen eller kæbeledsproblemer.

Ved et panoramarøntgen stråles der med en dosis, der svarer til 1-3 dages naturlig baggrundsstråling. Hvis du har spørgsmål eller er nervøs omkring dette, er du meget velkommen til at kontakte klinikken. Husk at vi i øvrigt også har særligt meget fokus på tandlægeskræk, og vi derfor vil gøre vores bedste for, at du får en god og smertefri behandling.