Spring til indholdet
Vores telefon har åbent mandag til torsdag kl. 07:15-16:30, fredag 7:15-14:30 og lørdag 07:45-14:00.

Akut tandlæge

Vi tilbyder akutte tider uden ekstra gebyr eller tillæg

Har du brug for en akut tandlæge i København? Vi tilbyder akutte tider UDEN ekstra gebyr eller tillæg, ring til os nu og bliv smertefri i dag! Vi holder lørdagsåbent og vi kan tilbyde tider om søndagen efter aftale.

Tandpine og tandsmerter hører til én af de mest ubehagelige former for smerter overhovedet. Smerte er kroppens måde at fortælle dig, at der er noget der er galt. Det er derfor afgørende at få det smertegivende problem behandlet i en fart, hvorfor vi hos Tandlægerne på Frederiksberg gør vores bedste for at tilbyde dig en akut tandlægetid, enten her på klinikken eller på vores søsterklinikker på Østerbro eller i Illum.

Bestil en akut tid her

Akut tandlæge i åbningstiden

Da det er meget svingende, hvor mange af vores kunder som på dagsbasis har behov for en akut tandlæge i København, er det vigtigt, at vi så tidligt som muligt får besked om, at du ønsker en akut tandlægetid. Derfor kan der forekomme ventetid og vi beder dig om at være overbærende med det.

Ring til os på telefon 89 88 50 35, eller bestil tid online med en så præcis angivelse af dine smerter som muligt. Så lover vi at gøre vores bedste, for at finde en akut tid samme dag, så du kan blive smertefri hurtigst muligt. Se desuden vores artikel om tandpine, hvori vi beskriver nogle af de hyppigste årsager til smertetilstande.

 

Akut tandlæge uden for åbningstiden

På alle åbningsdage garanterer vi dig nødbehandling samme dag, indenfor vores normale åbningstid. Husk på at vi normalt kun holder lukket på søndage samt at du altid kan se vores åbningstider her på hjemmesiden. Læs mere om vores muligheder for tider i weekenden her.

Har du brug for en akut tandlæge på Frederiksberg på en dag, hvor vi holder lukket, er der dog stadig hjælp at hente. I så fald henviser vi dig til:
Tandlægevagten, Oslo Plads 14,
2100 København Ø, Telefon: 35 38 02 51
www.tandvagt.dk

Døjer du med tandsmerter og tandpine?

Akut tandlægebehandling

Der er forskellige måder, hvorpå man kan opleve tandsmerter.

Oplever du hævelser og ømhed i eller omkring dit tandkød? Eller måske pusflåd? Dette kan skyldes en infektion i dit tandkød som følge af bakterier i tandkødet og tandkødslommerne. Disse symptomer opleves blandt andet ved betændelse i tandkødet eller omkring en visdomstand, som ikke er helt frembrudt. Det kan også skyldes cariesangreb, slag på tanden, en tandbyld etc.

Tandpine kan ligeledes opstå ved funktionssmerter. Funktionssmerterne kommer til udtryk ved tygning og kan give enten konstante smerter eller jag. En tand belastes ved tygning af hårde fødevarer og kan dermed vride i tandens nerve.

Det kan være en meget smertefuld oplevelse, der har en generende virkning på din livskvalitet. Akutte tandsmerter er dine tænders måde at gøre dig opmærksom på, at der er noget galt. Derfor er det vigtigt, at du reagerer, hvis du oplever tandpine eller smerter, da ubehandlet akut tandpine kan udvikle sig og dermed forværre tilstanden. Med en akut tandlægetid kan vi på klinikken hjælpe dig af med dine smerter og få undersøgt, hvad der ligger til grund for de akut opstået tandsmerter.

Oplever du akut opstået tandproblemer?

Bestil tid til en akut tandlægetid på Frederiksberg HER.

Tandfacader

Årsager til akutte tandsmerter

Akut tandlæge

Der kan være mange forskellige årsager, der ligger til grund for, at du kan opleve tandsmerter. Nedenstående er oplistet eksempler på årsager til akut opstået tandsmerter.

Hul i tanden
Hvis du har fået et hul i tanden, som er blevet tilstrækkeligt dybt, kan du opleve smerter. Dette kan skyldes, at hullet er tæt på den sensitive tandnerve, som dermed bliver blottet. Du vil kan opleve, at smerterne enten er konstant eller kommer i jag.

Blottet tandhalse
Hvis du har blottet tandhalse vil du ofte opleve smerter når du indtager koldt eller varmt, både mad og drikke, som dermed skaber en form for isninger. Denne type smerte er ofte kortvarig.

Knækket tand
Har du knækket et stykke af din tand? Hvis der er knækket så meget af tanden, at tandbenet (dentinen) eller dentinen er blottet, vil du ligeledes kunne opleve en reaktion, når du indtager varmt eller koldt, mad og drikke.

Revne i tand
Smerten, du kan opleve ved indtagelse af varmt og kold, kan ligeledes opleves ved revnedannelse i tanden. Denne revnedannelse opstår som følge af overbelastning og kaldes en infraktion. Infraktioner kan både være synlige og usynlige for det blotte øje.

Akut tandlæge

Vagttandlæge i København

Reception på Frederiksberg

Vores klinikker har åbent inden for de sædvanlige åbningstider som du kan finde i bunden af siden. Vi tilbyder ligeledes akutte tandlægetider på vores klinik, i hverdagene såvel som i weekenden.

Såfremt at et ikke er muligt at tilbyde en akut tandlægetid, refererer vi til vagttandlægen. Tandlægevagten kan ligeledes hjælpe med akut opstået tandproblemer i form af pludselige smerter, knækkede tænder, tabte fyldninger eller andre situationer, der kræver øjeblikkelig tandlægehjælp.

Hvis det ikke er muligt at få en akut tandlægetid på vores klinik på Frederiksberg, kan du kontakte vagttandlægen i København på følgende telefonnummer: 35 38 02 51

Høj kvalitet til fair priser

Se komplet prisliste

Tryg og smertefri behandling

Mere om os

Vi har lørdagsåbent

Bestil en tid

Akut tandlæge i København - Vi kan hjælpe dig af med dine smerter

Tilfreds patient

Vi kan blandt andet hjælpe dig med:

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Knækket tand

  I situationer, hvor en tand enten knækker eller flækker, kan det forekommer både smerteligt eller smerteløst. I nogle tilfælde opdager man ikke skaden med det samme. Mindre tandskader forårsager sjældent symptomer, mens skader tættere på tandens nerve kan være meget smertefulde. Dette skyldes, at skaden ikke udelukkende forvolder skade på tanden, men også kan strække sig til tandens nerve.

  Smerten fra en knækket tand kan opleves som værende konstant eller komme og gå. Størstedelen vil opleve smerte, når de tygger, da tanden udsættes for pres. Når en tand er knækket og man tygger på mad med den, udvides revnen, og når trykket mindskes, bliver revnen igen mindre. Dette kan forårsage smerte og ubehag i tandens nerve.

  Læs mere om knækkede tænder her.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Fjernelse af visdomstand

  Smerter i visdomstænderne kan opstå af mange årsager. Hvis tanden bryder uheldigt frem ved at ligge horisontalt med retning væk fra-  eller mod af nabotanden eller lignende, kan det potentielt skabe problemer. Hvis en visdomstand bryder forkert frem kan det fremme trangstilling eller påføre skade på nabotænder-, kæbeknoglen eller nerverne. Derudover kan visdomstænder, som bryder frem i retning mod nabotanden medfører forøget risiko for caries i nabotanden, da madrester, bakterier og plak let kan sætte sig fast her.

  Generelt skal visdomstænder fjernes, hvis et af følgende problemer er til stede:

  • Hvis visdomstanden er svær at holde ren, og der hyppigt ses betændelse og hævelse af tandkødet.
  • Hvis der er hul i visdomstanden eller nabotanden.
  • Hvis der er fordybet tandkødslomme mellem visdomstanden og nabotanden.
  • Hvis visdomstanden ligger nede i kæben og ’gnaver’ på nabotanden.
  • Hvis der er en cyste omkring visdomstandens krone. Hvis en visdomstand er fuldt frembrudt, kan den trækkes ud som andre tænder.
  • Er tanden kun delvist eller slet ikke frembrudt, er det nødvendigt at foretage en operation for at få den ud.

  Læs mere om akut fjernelse af visdomstænder her.

 • image/svg+xmlimage/svg+xml
  Tandkroner

  Har du en krone, der er løsnet eller en tand, som er svækket og har brug for at blive behandlet med en krone, for at blive forsynet med tandrestaurering?

  En krone fungerer som en form for en hætte, som ligner en æstetisk, naturlig tand i sin form. Kronen bliver produceret af holdbare, modstandsdygtige og stærke materialer. Formålet med kronen er, at den skal støtte den eksisterende tand med den nødvendige styrke for at sikre dens overlevelse.

  En tand behandles typisk med en krone ved følgende problemer:

  • Destruerede tænder
  • Store gamle sølvfyldninger
  • Rodbehandlede kindtænder
  • Tænder med dybe revner

  Læs mere om tandkroner her.

Søger du information om andre behandlinger end de ovenstående, kan du læse mere om vores øvrige behandlinger her.

Har du brug for en akut tandlæge på Frederiksberg?

Læs hvad vores patienter synes om os

Tandlægerne På Frederiksberg