Spring til indholdet
Vores telefon har åbent mandag til torsdag kl. 07:15-16:30, fredag 7:15-14:30 og lørdag 07:45-14:00.

KæbekirurgiHøjt specialiserede mund-, kæbe- og tandbehandlinger

Tandkirurgi med faglighed i højsædet

Søren Krarup

Med et dedikeret kirurgi-team og én af Danmarks mest erfarne kæbekirurger, er du i trygge hænder hos Tandlægerne på Frederiksberg.

Vi hjælper hvert år mange hundrede patienter, der har behov for højt specialiseret tandbehandling – og vi kan også hjælpe dig.

Kæbekirurg Søren Krarup har en årelang erfaring i tand-, mund- og kæbekirurgi fra blandt andet Rigshospitalet, og udfører hvert år mere end 2500 operationer.

Bestil tid hos kæbekirurg Søren Krarup her

Hvilke behandlinger foretager en kæbekirurg?

Der er et vist overlap mellem de behandlinger, som en tandlæge kan foretage, og de behandlinger, som en kæbekirurg kan foretage.

Tandimplantater og fjernelse af visdomstænder er således to eksempler på behandlinger, som både tandlæger og kæbekirurger kan og må foretage.

Hos Tandlægerne hos Frederiksberg har vi dog valgt at lade vores kirurgi-team stå for alle vores implantatbehandlinger. Dette har vi gjort, da det er vores erfaring, at kæbekirurgens specialistviden i høj grad kommer dig som patient til gode.

Hvad angår operativ fjernelse af visdomstænder, bruger vi vores kirurgi-team til de operationer, hvor visdomstænderne sidder tæt på tandnerven. Almindelige tilfælde af visdomstænder, der skal fjernes, tager vores tandlæger sig som udgangspunkt af.

Vores kæbekirurg udfører dog langt flere typer af behandlinger end operativ fjernelse af visdomstænder, implantatbehandlinger og knogleopbygning. Eksempler på disse behandlinger er fjernelse af tumorer og cyster, samt mange andre former for sygdomme i mund- og kæbe.

Alle ovenstående behandlinger udføres på vores klinik centralt på Frederiksberg. Vi er placeret tæt på metroen, hvilket gør det nemt for dig at komme til os, hvis du er bosat i andre dele af København. Klinikken er udstyret og indrettet med henblik på at sikre optimale diagnostiserings- og behandlingsforhold.

Ved større operationer, samt operationer af patienter med meget udpræget tandlægeskræk, tilbyder vi kæbekirurgiske behandlinger under fuld bedøvelse (narkose).

Du er altid velkommen til at kontakte os på tlf. 38879919 for at høre mere om mulighederne for tandkirurgi af Søren Krarup og vores kirurgi-team.

Læs hvad vores patienter synes om os

Tandlægerne På Frederiksberg