Spring til indholdet
Sommerkampagne: Spar 50% på professionel tandblegning. Læs mere her.

PorcelænsfacaderVi er specialister i porcelænsfacader

Porcelænsfacader 2 - (før og efter)

Porcelænsfacader

Mange mennesker drømmer i dag om at forbedre udseendet af deres smil. Det er alment kendt, at når vi mennesker betragter hinanden, kigger vi først og fremmest på øjnene og dernæst på tænderne.
Kosmetisk tandpleje tilbyder en bred vifte af behandlinger, som hovedsagligt har til formål at ændre farven og formen på dine tænder, og dermed give dig netop dét smil, som du ønsker dig.

Facader, også kendt som tandfacader, er et tyndt porcelænslag, der anvendes til at dække knækkede, misfarvede eller skæve tænder og dermed transformere dit smil. Med porcelænsfacader på dine tænder kan du få præcis den ønskede farve og form, der skaber det perfekte smil til dig. Dette populære behandlingsforløb kaldes også “smile makeover” eller “smiledesign”.

Bestil tid her

Porcelænsfacader
Porcelænsfacader tæt på
Tandfacader lavet af Tandlæge Søren Sehested

Tænder der er misfarvede eller har forkert form

Du kan muligvis være interesseret i porcelænsfacader, hvis dine tænder hælder, er misfarvede eller har en helt forkert form. I mange tilfælde vil der være mulighed for at lukke mellemrum mellem tænderne med facader. Det vil i de fleste tilfælde give ansigtet et ændret, men forbedret udseende. Klinikkens tandlæger limer altså ved denne behandling meget tynde og utroligt naturligt udseende porcelænsskaller (facader) ovenpå og på ydersiden af dine egne tænder. På denne måde kan et mellemrum lukkes, og knækkede tænders facon og form gendannes til ideelle proportioner. Netop derfor kaldes det også en kosmetisk behandling, idet man forbedrer kosmetikken. Tandlæger anbefaler ofte denne behandling til patienter, som har et problem med deres fortænder. Ved at bruge porcelænsfacader kan man skjule misfarvede eller mørke fortænder og  rette skæve tænder, der hælder eller står lidt udenfor tandrækken. Det er også muligt at lukke mellemrum og gøre tænder større eller mindre, bredere eller smallere alt efter, hvad der er mest kosmetisk perfekt.

Facader er meget tynde, håndlavede porcelæns ”skaller”, som dækker over uæstetiske eller grimme tænder. De er udført i tandfarvede, højteknologiske materialer, som efterligner den naturlige emalje – blot med mere ideelle karakteristika.

Se resten af vores medarbejdere

Læs hvad vores patienter synes om os

Tandlægerne På Frederiksberg