Spring til indholdet
Vores telefon har åbent mandag til torsdag kl. 07:15-16:30, fredag 7:15-14:30 og lørdag 07:45-14:00.

Kun smertefri behandlingHos Tandlægerne på Frederiksberg

Hos Tandlægerne på Frederiksberg er vi bevidste om, hvor udfordrende det kan være at lægge sig i tandlægestolen. Hertil kan en afgørende faktor, som vil bidrage til, at det bliver en behagelig oplevelse at gå til tandlægen er, visheden om, at behandlingen kan foregå smertefrit.

Hør vores tandlæge fortælle om, hvordan vi behandler smertefrit på klinikken

Vejledning af din tandlæge

Der er ingen situationer, hvor det ikke er muligt at bedøve, og det er derfor ikke nødvendigt at gennemgå smerter, mens man bliver behandlet. Vi har endnu ikke oplevet ikke at kunne bedøve en patient!
Vi har både tiden til at vente, roen og kompetencerne til at kunne lægge en effektiv bedøvelse.

På klinikken benytter vi en særlig skånsom teknik, når bedøvelsen lægges. Dette er for at opnå smertefrihed og total reduktion af ubehag, når man bedøves. Denne mere tidskrævende teknik (step-by-step teknikken) fjerner stort set alle gener ved bedøvelsen. Derudover benytter vi ofte ekstra tynde og fine nåle samt overfladebedøvelse, så selve indstikket ofte slet ikke mærkes.

Hos tandlægerne på Frederiksberg vil vi strække os meget langt for at gøre din oplevelse af at gå til tandlæge så behagelig og rar som overhovedet mulig. Her gør vi en dyd ud af altid at behandle 100 % SMERTEFRIT.

Læs hvad vores patienter synes om os

Tandlægerne På Frederiksberg