Spring til indholdet
Vores telefon har åbent mandag til torsdag kl. 07:15-16:30, fredag 7:15-14:30 og lørdag 07:45-14:00.

Hej nye tandplejer-studerende

Vi håber, at du bliver glad for dit nye studie og får 3 gode år. Undervejs i din uddannelse skal du igennem flere praktikforløb, og måske vil du kigge efter et studiejob. Hos os har du mulighed for at udforske hverdagen på en stor klinik, hvor mulighederne er mange. Vores dør står altid åben for dig – både som praktikant og studentermedhjælper, så tøv ikke med at ansøge hos os.

Studentermedhjælper: Læs mere og ansøg her  / Praktik: Læs mere og ansøg her

Hør vores tandplejer, Mira, fortælle om sin hverdag hos os

01
Store og moderne klinikker

Vi er 3 store klinikker med over 130 medarbejdere. Vi har indrettet vores klinikker med det bedste og nyeste udstyr; nye units, Cerec, 3D-scannere, Sonos og aircondition.

02
Bredt fagligt fællesskab

Du vil blive en del af et bredt fagligt fællesskab med fokus på din udvikling. Vi har fokus på, at vores ledere er anerkendende og motiverende, så vi sikrer de bedste rammer for dig og din udvikling.

03
Fokus på din udvikling og trivsel

Hos os har vi fokus på, at du udvikler dig, og at du er glad for at gå på arbejde. Du får høj faglig sparring med dygtige kollegaer suppleret med interne faglige kurser.

04
Vi har det sjovt sammen

Vi kan godt lide at have det sjovt sammen, og vi har et festudvalg, der står for fredagsbarer, julefrokoster, sommerfester og meget mere.

05
God og sund frokostordning

Du kan glæde dig til en god, sund frokostordning og rigtig god kaffe - hver dag!

06
Central beliggenhed

Alle vores klinikker ligger tæt på offentlig transport og i hyggelige omgivelser.

VORES KLINIKKER

Udover vores klinik her på Frederiksberg har vi også 2 søsterklinikker i København.

Tandeftersyn

Tandlægerne på Frederiksberg

Klinikken ligger centralt på Frederiksberg. Vi har netop udvidet med 25 nye kollegaer og indrettet 14 helt nye klinikrum på 1. sal, samt bygget helt nye personale-faciliteter. Der er 2 timers gratis parkering på gaden, og vi er kun en kort gå-tur fra Frederiksberg Metro og bus 9A og 4A.

Tandlægerne ved Storkespringvandet

Tandlægerne ved Storkespringvandet

Klinikken ligger i Illum, og er nyeste skud på stammen. Klinikken er indrettet i moderne rammer med fokus på den ekstraordinære patientoplevelse.

Tandlægerne på Østerbro

Tandlægerne på Østerbro

Klinikken ligger på Strandvejen, tæt på Hellerup, og tager imod patienter fra hele København og Sjælland. Vi har gode parkeringsforhold i gaderne omkring klinikken, bus 1A stopper 2 meter fra døren, og det er kun en kort gå-tur fra Svanemøllen St.

Søg praktikplads eller studiejob her