Spring til indholdet
Vores telefon har åbent mandag til torsdag kl. 07:15-16:30, fredag 7:15-14:30 og lørdag 07:45-14:00.

Hej nye tandplejer-studerende

Vi håber, at du bliver glad for dit nye studie og får 3 gode år. Undervejs i din uddannelse skal du igennem flere praktikforløb, og måske vil du kigge efter et studiejob. Hos os har du mulighed for at udforske hverdagen på en stor klinik, hvor mulighederne er mange. Vores dør står altid åben for dig – både som praktikant og studentermedhjælper, så tøv ikke med at ansøge hos os.

Studentermedhjælper: Læs mere og ansøg her  / Praktik: Læs mere og ansøg her

Hør vores tandplejer, Mira, fortælle om sin hverdag hos os

01
Store og moderne klinikker

Vi er 3 store klinikker med over 130 medarbejdere. Vi har indrettet vores klinikker med det bedste og nyeste udstyr; nye units, Cerec, 3D-scannere, Sonos og aircondition.

02
Bredt fagligt fællesskab

Du vil blive en del af et bredt fagligt fællesskab med fokus på din udvikling. Vi har fokus på, at vores ledere er anerkendende og motiverende, så vi sikrer de bedste rammer for dig og din udvikling.

03
Fokus på din udvikling og trivsel

Hos os har vi fokus på, at du udvikler dig, og at du er glad for at gå på arbejde. Du får høj faglig sparring med dygtige kollegaer suppleret med interne faglige kurser.

04
Vi har det sjovt sammen

Vi kan godt lide at have det sjovt sammen, og vi har et festudvalg, der står for fredagsbarer, julefrokoster, sommerfester og meget mere.

05
God og sund frokostordning

Du kan glæde dig til en god, sund frokostordning og rigtig god kaffe - hver dag!

06
Central beliggenhed

Alle vores klinikker ligger tæt på offentlig transport og i hyggelige omgivelser.

VORES KLINIKKER

Udover vores klinik her på Frederiksberg har vi også 2 søsterklinikker i København.

Tandeftersyn

Tandlægerne på Frederiksberg

Vores klinik er placeret centralt på Frederiksberg. Klinikken ligger i byggeriet, der tilbage i 1800-tallet dannede rammerne for Den Kongelige Porcelænsfabrik, vi i dag kender som Royal Copenhagen. Trods totalrenovering af klinikken efter grunden blev købt, vil du fortsat opleve, at bygningens historik og charme stadig skinner igennem. På gaden er der mulighed for gratis parkering i op til 2 timer, og vores klinik ligger kun en kort gåtur fra Frederiksberg Metro samt buslinjerne 4A og 9A.

Tandlægerne ved Storkespringvandet

Tandlægerne ved Storkespringvandet

Klinikken ligger i Illum, og er nyeste skud på stammen. Klinikken er indrettet i moderne rammer med fokus på den ekstraordinære patientoplevelse.

Tandlægerne på Østerbro

Tandlægerne på Østerbro

Denne klinik er placeret på Strandvejen, nær Hellerup, hvor der tages imod patienter fra Sjælland og hele København. Vi har gode parkeringsfaciliteter i nærområdet omkring klinikken, og buslinje 1A har et stoppested kun få meter fra døren. Derudover er der kun en kort gåtur fra Svanemøllen Station.

Søg praktikplads eller studiejob her

Tandlægerne På Frederiksberg