Spring til indholdet

Billig tandlæge i København og Frederiksberg

Vi tilbyder altid høj kvalitet til faste lave priser. Du får den bedste behandling, de dyreste og bedste materialer til den lavest mulige pris.

Tandlægerne på Frederiksberg hører til gruppen af de billigste tandlæger i København, Frederiksberg og omegn.

Filosofien hos Tandlægerne på Frederiksberg er, at det ER MULIGT at være nogle af de tandlæger i København med de billigste tandlægepriser, uden at det er på bekostning af kvaliteten af behandlingen og servicen på klinikken. Ligeledes har vi INGEN ekstra gebyr eller tillæg på akutte tandlægetider, uanset hvilken dag på ugen din booking ligger.

Vi har hos tandlægerne på Frederiksberg for flere år siden systematisk gennemgået alle behandlinger og sænket priserne på hovedparten af disse. Siden da er priserne ikke steget (dvs. de ydelser, der ikke prisfastsættes af det offentlige).

Desværre så hænger pris og kvalitet ofte sammen. Vi har forsøgt at vende denne tanke helt på hovedet.

Se vores priser her

At have faste lave tandlægepriser er muligt af følgende årsager:

  • Vi har på klinikken bestemt os for, at vi godt kan acceptere at tjene mindre per udført behandling.
  • Alle tandlægerne har i samråd udvalgt de allerbedste materialer og så benytter samtlige behandlere sig KUN af disse materialer. Det vil sige, at vi undgår spild, når vi indkøber materialer. På andre klinikker har de forskellige tandlæger forskellige præferencer med hensyn til materialevalg. Hos Tandlægerne på Frederiksberg føler vi desuden, at denne ensartning og harmonisering på klinikken bidrager til, at kvaliteten øges og muliggør lavere prissætning. Ved kun at have få varegrupper, der indkøbes, får vi de bedste materialer til bedre priser, da vi indkøber store voluminer.
  • Vores patienter føler, at de får en god kvalitetsbehandling, og derfor henviser hver af vores patienter gennemsnitligt 6 andre.

 

Det er imidlertid ingen stor kunst at gøre tandlægeregningen billigere, hvis man er villig til at gå på kompromis med kvalitet og etik. Hvis det eneste parameter, der fokuseres på, er pris. Er eneste mål og ønske blot at have billige tandlægepriser, kan man nemt sænke priserne ved at reducere behandlingsomkostningerne. Dette kan være ved at købe billigere materialer, produkter og som nogle tandlæger benytter sig af billig arbejdskraft fra udlandet (eksempelvis Tyskland og Polen).  Vi føler ikke hos Tandlægerne på Frederiksberg, at det er muligt at lave behandlinger af samme kvalitet på denne måde, hvorfor vi heller ikke altid er de suverænt billigste.

Det er også derfor, at vi ikke er de billigste tandlæger i København på alle behandlinger. Nogle behandlinger kan vi simpelthen ikke lave med de bedste materialer så billigt som nogen af de allerbilligste tandlæger. Der har vi i fællesskab på klinikken valgt, at det er kvaliteten, som er det vigtigste, og prisen har anden prioritet.

Grunden til at vi vælger at fortælle så åbent om alt dette er, at vi føler, at der bør være åbenhed om disse ting for at gøre det mere gennemsigtigt for vores patienter. Det er et marked, der er svært nok i forvejen at manøvrere rundt i som patient. Dette prøver vi at lave om på.
Vi byder Jer velkomne på klinikken.

Læs hvad vores patienter synes om os