Spring til indholdet
Vores telefon har åbent mandag til torsdag kl. 07:15-16:30, fredag 7:15-14:30 og lørdag 07:45-14:00.

Akut TandlægeBliv smertefri med en akut tandlægetid

Vi tilbyder akutte tider uden ekstra gebyr eller tillæg

Har du brug for en akut tandlægetid i København? Vi tilbyder akutte tider UDEN ekstra gebyr eller tillæg, ring til os nu og bliv smertefri i dag! Vi holder lørdagsåbent og vi kan tilbyde tider om søndagen efter aftale.

Tandpine og tandsmerter hører til én af de mest ubehagelige former for smerter overhovedet. Smerte er kroppens måde at fortælle dig, at der er noget der er galt. Det er derfor afgørende at få det smertegivende problem behandlet i en fart, hvorfor vi hos Tandlægerne på Frederiksberg gør vores bedste for at tilbyde dig en akut tandlægetid, enten her på klinikken eller på vores søsterklinikker på Østerbro eller i Illum.

Bestil en akut tid her

I åbningstiden

Da det er meget svingende, hvor mange af vores kunder som på dagsbasis har behov for en akut tandlæge, er det vigtigt at vi så tidligt som muligt får besked om, at du ønsker en akut tandlægetid. Derfor kan der forekomme ventetid og vi beder dig om at være overbærende med det.

Ring til os på telefon 89 88 50 35, eller bestil tid online med en så præcis angivelse af dine smerter som muligt. Så lover vi at gøre vores bedste, for at finde en akut tid samme dag, så du kan blive smertefri hurtigst muligt. Se desuden vores artikel om tandpine, hvori vi beskriver nogle af de hyppigste årsager til smertetilstande.

Udenfor åbningstiden

På alle åbningsdage garanterer vi dig nødbehandling samme dag, indenfor vores normale åbningstid. Husk på at vi normalt kun holder lukket på søndage samt at du altid kan se vores åbningstider her på hjemmesiden. Læs mere om vores muligheder for tider i weekenden her.

Har du brug for en akut tandlæge på en dag, hvor vi holder lukket, er der dog stadig hjælp at hente. I så fald henviser vi dig til:
Tandlægevagten, Oslo Plads 14,
2100 København Ø, Telefon: 35 38 02 51
www.tandvagt.dk

Læs hvad vores patienter synes om os