Spring til indholdet
Vi har stadig ÅBENT - Læs mere om vores forholdsregler for COVID-19 og Tandlægebesøg her!

Akut TandlægeBliv smertefri med en akut tandlægetid

Akut tandlæge under Corona-udbrudet

Alle tandlægeklinikker skal pt. lukke for normale behandlinger, men vi må stadig gerne behandle akutte smerter, problemer og skader.

Bestil en akut-tid her eller
ring til os på +45 3887 9919

 

Det er stadig fuldstændigt sikkert for dig, at komme ind til behandling på vores klinik.
Klinikken følger de nationale infektionshygiejniske retningslinjer for tandklinikker (NIR), samt sundhedsstyrelsens anbefalinger, i forhold til forebyggelse af smitte med Coronavirus.

Derudover følger vi udviklingen tæt, og vil løbende regulere vores forholdsregler, såfremt, at sundhedsstyrelsen ændrer retningslinjerne

Vi har på klinikken utroligt høje hygiejnestandarter og der bliver foretaget meget grundig rengøring af klinikrummene og tandlægestolene imellem hver patient. Derudover bliver alle overflader grundigt renset og afsprittet, ligesom alle instrumenter der har været i patientkontakt bliver rengjort grundigt og autoklaveret/steriliseret, således at der ingen risiko er for smitte.

Læs mere om vores forholdregler omkring Corona

Vi tilbyder akutte tider uden ekstra gebyr eller tillæg

Har du brug for en akut tandlægetid i København? Vi tilbyder akutte tider UDEN ekstra gebyr eller tillæg, ring til os nu og bliv smertefri i dag! Vi holder lørdagsåbent og vi kan tilbyde tider om søndagen efter aftale.

Tandpine og tandsmerter hører til én af de mest ubehagelige former for smerter overhovedet. Smerte er kroppens måde at fortælle dig, at der er noget der er galt. Det er derfor afgørende at få det smertegivende problem behandlet i en fart, hvorfor vi hos Tandlægerne på Frederiksberg gør vores bedste for at tilbyde dig en akut tandlægetid, enten her på klinikken eller på vores søsterklinik på Østerbro.

Bestil en akut tid her

I åbningstiden

Da det er meget svingende, hvor mange af vores kunder som på dagsbasis har behov for en akut tandlæge, er det vigtigt at vi så tidligt som muligt får besked om, at du ønsker en akut tandlægetid. Derfor kan der forekomme ventetid og vi beder dig om at være overbærende med det.

Ring til os på telefon 89 88 50 35, eller bestil tid online med en så præcis angivelse af dine smerter som muligt. Så lover vi at gøre vores bedste, for at finde en akut tid samme dag, så du kan blive smertefri hurtigst muligt. Se desuden vores artikel om tandpine, hvori vi beskriver nogle af de hyppigste årsager til smertetilstande.

Udenfor åbningstiden

På alle åbningsdage garanterer vi dig nødbehandling samme dag, indenfor vores normale åbningstid. Husk på at vi normalt kun holder lukket på søndage samt at du altid kan se vores åbningstider her på hjemmesiden. Læs mere om vores muligheder for tider i weekenden her.

Har du brug for en akut tandlæge på en dag, hvor vi holder lukket, er der dog stadig hjælp at hente. I så fald henviser vi dig til:
Tandlægevagten, Oslo Plads 14,
2100 København Ø, Telefon: 35 38 02 51
www.tandvagt.dk

Læs hvad vores patienter synes om os