Spring til indholdet
Sommerkampagne: Spar 50% på professionel tandblegning. Læs mere her.

AirFlow tandrensMod misfarvede tænder

AirFlow

299 DKK

 

Skånsom fjernelse af persisterende misfarvninger

En af vores nyeste behandlingsmetoder er AirFlow Pulverrens. Dette innovative værktøj har vist sig at være en enestående metode til at fjerne farvede belægninger og fordelene ved AirFlow er, at den er skånsom og smertefri, fjerner effektivt plak og misfarvninger og efterlader tænderne rene og glatte. AirFlow er et supplement til den almindelig tandrensning og udføres derfor efter en almindelig tandrensning.

Høj kvalitet til fair priser

Se komplet prisliste

Tryg og smertefri behandling

Mere om os

Vi har lørdagsåbent

Bestil en tid

Hvad er AirFlow Pulverrens?

Udstyr og materialer på klinikken

AirFlow Pulverrens er en avanceret teknik, der fungerer som et supplement til traditionel tandrensning. Behandlingen indebærer brug af en specialdesignet maskine i vores tilfælde benytter vi en Prophy-Mate Neo fra NSK, der sprøjter en blid, præcis stråle af en fin pulverblanding på tænderne. Dette pulver er skånsomt og effektivt og kan fjerne farvede belægninger.

Prisen for AirFlow er 250 dkk. Se hele vores prisliste her.

Hvornår skal du overveje AirFlow?

AirFlow er ideel til dig, der ønsker at få fjernet farvede belægninger fra fx rygning, the og kaffe. Den er også velegnet til personer med følsomme tænder.

Vores erfarne tandplejere er undervist i brugen af AirFlow teknologien og vil sørge for, at din behandling udføres omhyggeligt og sikkert.

Det er vigtigt at bemærke, at selvom AirFlow kan forbedre æstetikken af dine tænder, bør regelmæssig tandbørstning og tandlæge/tandplejebesøg samt brugen af tandtråd stadig være en del af din mundhygiejnerutine for at opretholde en sund mund og forebygge tandproblemer.

smertefri-behandling

For at høre mere om AirFlow kan du spørge din tandplejer ved dit næste regelmæssige eftersyn, eller booke en konsultation, hvor der kan tages stilling til, om AirFlow er ideelt for netop dine tænder. 

Bestil tid her til en konsultation her

Vi har åbent i dag fra 08:00 - 15:00

Se alle åbningstider

Kontakt os på +4538879919

Bestil tid

Læs hvad vores patienter synes om os

Tandlægerne På Frederiksberg