Spring til indholdet
Vores telefon har åbent mandag til torsdag kl. 07:15-16:30, fredag 7:15-14:30 og lørdag 07:45-14:00.

Tandlæge med weekendåbentTil samme pris som i hverdagen

Akut tandlæge til samme pris som i hverdagen. Hos Tandlægerne på Frederiksberg har vi åbent alle lørdage uden gebyrer eller tillæg.

Vi tilbyder dig: 

  • En hurtig tid samme dag, ingen ventetid
  • Samme høje kvalitet i weekenden, såvel som i hverdagen
  • Ingen høje ekstra gebyrer – samme priser som i hverdagen
  • Vi “tager dig i hånden” og færdiggør behandlingen uden dårlige lappeløsninger
  • Erfarne danske tandlæger

Weekendtider til normale priser

Når vi holder lørdagsåbent foretages alle behandlinger til vores almindelige lave priser. Priserne for visse tandbehandlinger er fastsat mellem den offentlige sygesikring og Dansk Tandlægeforening, mens andre behandlinger er såkaldte frie ydelser, som vi og andre tandlæger, selv fastsætter. Sammenligner du vores priser med priserne for andre tandlæger i København, vil du se at vores priser hører til i den absolut lave ende. Vi går dog aldrig på kompromis med kvaliteten og benytter således udelukkende de bedste materialer og noget af det bedste udstyr som fås på markedet.

Grundet at vi gerne afsætter en akut tandlægetid til dig på lørdage, opfatter mange af vores akutte patienter os som en form for tandlægevagt. Dette er dog ikke at forveksle med den rigtige tandlægevagt, som du kan gøre brug af uden for vores åbningstider. Sidstnævnte kan du læse mere om her.

Vi har kun danske erfarne tandlæger, som sikrer dig den bedst mulige behandling.

Læs hvad vores patienter synes om os