Studierabat på frie tandlægebehandlinger

Vi hjælper både studerende som ønsker at skifte til en billig tandlæge, men også studerende som ikke har gået til tandlæge længe.

Bestil tid
eller ring på +45 3887 9919
Selvfølgelig skal studerende også have mulighed for at gå til tandlægen. Derfor giver vi op til 15% studierabat på vores ydelser.

Altid høj kvalitet til de laveste priser

Er du under uddannelse? Så hører du måske til gruppen af studerende, som ikke prioritere tandlægebehandlinger særlig højt i dit budget. Derfor har vi hos Tandlægerne på Frederiksberg besluttet, at give en hjælpende hånd til studerende i København, på Frederiksberg samt andre studerende som ønsker at benytte vores klinik. Vi mener nemlig, at det skal være muligt at gå til tandlægen, selv hvis man kun modtager SU. Passer du ikke ordentligt på dine tænder, kan det nemlig hurtigt ende med at blive både dyrt og smertefuldt på den lange bane. Selv små problemer kan nemlig vokse sig store, hvis de ikke opdages i tide. Den regelmæssige tandundersøgelse er derfor tit et dumt sted at spare.

15 % rabat på alle frie behandlinger

Selvom at Tandlægerne på Frederiksberg er blandt Københavns billigste tandlæger, har vi valgt at yde 15 % studierabat på alle frie behandlinger. Disse behandlinger, dækker over alt fra operativ fjernelse af visdomstænder til kosmetiske behandlinger såsom tandblegning. Det skal derfor ikke være den store hemmelighed, at vi grundet vores studierabat ikke tjener mange penge på studerende. Vi ser dog vores rabatpolitik som en god investering, da mange af vores kunder vælger at benytte os mange år fremover.

Mere rabat i udsigt?

Er du medlem af Sygesikring Danmark, kan du meget vel stå til at spare endnu flere penge. Danmark yder nemlig op til 100 % refusion på tandbehandlinger, hvis du er mellem 18-25 år og samtidig er medlem af gruppe 1, 2 og 5. Du kan læse meget mere om disse tilskud på Danmark’s hjemmeside.

Ny patient? Intet problem

Tandlægerne på Frederiksberg har åbent for tilgang af nye patienter. Er du derfor ikke patient hos os allerede, har du rig mulighed for at få gavn af vores lave priser, samt vores studierabat som gives på frie ydelser.

Vi hjælper både studerende som ønsker at skifte til en billig tandlæge, men også studerende som ikke har gået til tandlæge længe.

Bestil tid
eller ring på +45 3887 9919